Institution Of Civil Engineers

ice

Για
Ο θεσμός του πολιτικοί μηχανικοί (ICE) είναι ένα αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα (Αρ. 210252; όχι. SC038629 [Σκοτία]) που προσπαθεί να προωθήσει και να προοδεύσουν πολιτικών μηχανικών.
ICE ιδρύθηκε το 1818 από μια μικρή ομάδα από ιδεαλιστική νέων ανδρών. Ήμασταν δεκτό το α Βασιλικός χάρτης το 1828, όπου δηλώσαμε ότι στόχος μας ήταν να "ενθαρρύνει και προωθεί την τέχνη και την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού". Που εξακολουθεί να είναι στόχος μας σήμερα. Τώρα ο αριθμός των μελών αυξήθηκε, και ICE αντιπροσωπεύει περίπου 80.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την ιστορία του ICEυ εδώ.

Εν ολίγοις, μπορούμε να βοηθήσουμε πολιτικοί μηχανικοί να διαμορφώσει τον κόσμο

Το κάνουμε αυτό:

Είναι μια ειδική σώμα - που παρέχουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πολιτικών μηχανικών προσόντα
Εάν καταστεί κέντρο αριστείας για τη γνώση του πολιτικού μηχανικού
Την προώθηση της το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού, εξασφαλίζοντας ότι όλοι καταλαβαίνουν το θετικό αντίκτυπο ότι οι πολιτικοί μηχανικοί έχουν στην κοινωνία

Μαθητευόμενος του Προέδρου
Του Προέδρου μαθητευόμενος πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2005, όταν Gordon Μάστερτον έδειξαν πραγματική δέσμευση στους πτυχιούχους κατά τη διάρκεια του έτους στο γραφείο με την έναρξη του καθεστώτος. ICE Πρόεδρε Geoff γαλλικά θα συνεχίσει το καθεστώς στην 2013/14 εστίαση με θέμα «Επικοινωνίες και εμπλοκή».

Τι είναι το καθεστώς;
Απόφοιτος μέλη εργάζεται προς αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα μπορεί να γίνει μαθητευόμενος ενός Προέδρου. Μαθητευόμενος θα αποκτούν άμεση εμπειρία του προεδρικού ρόλου και μια καλύτερη κατανόηση των έργων του Ιδρύματος. Απόφοιτοι έχουν επίσης άμεση πρόσβαση στον Πρόεδρο
Τι κερδίζω;
Θα μπορούσατε να πάρετε:

2 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με τον Πρόεδρο
2-3 ομάδα καθοδήγησης συνεδρίες με τον Πρόεδρο
να συμμετέχουν με τις πρωτοβουλίες του Προέδρου για το έτος
σκιά και παρατηρήστε πώς λειτουργεί ένα ανώτερο και επιδραστική φιγούρα στη βιομηχανία
έκθεση για τη λειτουργία του θεσμού σε ένα ανώτερο επίπεδο
εμπειρίες έξω από την κανονική εργασία περιβάλλον όπως ταξίδια, επισκεφθείτε σχεδιασμού, νέων δεξιοτήτων και ικανοτήτων όπως εξέλιξη στον λόγο, υποθέσεις της κυβέρνησης, παράπονα των πελατών (μέλος), κλπ
να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό γεγονός που επηρεάζει σε έναν εργοδότη, ακαδημαϊκό ή φόρουμ πελάτη ή μια συνάντηση με έναν ανώτερο υπάλληλο ή υπουργός
μια καλύτερη κατανόηση του τι είναι η οργάνωση κάνει και μπορεί να προσφέρει
να συναντήσουν τα μέλη που 'ασχολούνται' στην περιοχή σας
Τι θα κερδίσει εργοδότη μου;
Εργοδότης σας θα λάβετε:

ευκαιρίες ανάπτυξης πρόσθετες δεξιότητες
υπάλληλος μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
ένας πρωταθλητής για την υποστήριξη της κατάρτισης και τα διευθυντικά στελέχη HR ενθάρρυνση νέων Μηχανολόγων-Μηχανικών να γίνει επαγγελματικά προσόντα
δικτύωσης ανάπτυξη έξω από το κανονικό περιβάλλον
ευκαιρίες για δημοσιότητα γύρω από το Apprentice
ιδέες για το πώς ICEυ πλησιάζει σε καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει το επάγγελμα και το μέλλον
σχετική Αρχική επαγγελματική εξέλιξη για τον εργαζόμενο
Τι ICE κέρδος;
ICE θα δείτε περισσότερα:

συμμετοχή των νεώτερα μέλη και μια μοναδική ευκαιρία για ανάπτυξη
νέους μηχανικούς, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν τις γνώσεις τους σε ένα ευρύ κοινό
ευκαιρίες για τους μαθητευόμενους να έρχεται σε επαφή άμεσα με τον Πρόεδρο (μια φωνή στην κορυφή) για να συζητήσουν θέματα froom μεταπτυχιακό μέλους προοπτική
ευκαιρίες για την προώθηση της ευρύτερη εμπλοκή των νέων μελών
Ποιος είναι επιλέξιμος;
Όλα τα μεταπτυχιακά μέλη του ICEυ που έχουν τουλάχιστον ένα έτος εργασίας εμπειρία μετά την αποφοίτηση

Συμβούλιο
Βασιλικός χάρτης και το καταστατικό μας παρέχουν μια δομή διακυβέρνησης που εξασφαλίζει ότι τα μέλη εμπλέκονται στη λειτουργία του Ιδρύματος μέσα από το Συμβούλιο του ICEυ.

Προεπισκόπηση
Τι είναι το Συμβούλιο;

Το Συμβούλιο του ICEυ είναι το κυβερνών σώμα του Ιδρύματος και αποτελείται από 43 μέλη που περιλαμβάνει:

Πρόεδρος του ICEυ (εκλέγεται από το Συμβούλιο και το Συμβούλιο καρέκλα)
Άμεση πρώην Πρόεδρος
Αντιπροέδρους (εκλέγεται από το Συμβούλιο)
35 εκλεγμένα μέλη που εκπροσωπούν όλους τους βαθμούς της ιδιότητας μέλους
Τι είναι ο ρόλος του Συμβουλίου

Το Συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα τέσσερις φορές το χρόνο να συζητήσουν τη στρατηγική κατεύθυνση και να ορίσετε την πολιτική του Ιδρύματος. Οι συζητήσεις αυτές καλύπτουν εκπαίδευσης, κατάρτισης, αναγνώρισης προσόντων και θέματα που αφορούν το ρόλο του ICEυ ως μια «δεξαμενή» γνώσης στο πεδίο του πολιτικού μηχανικού.

Συμβούλιο αναθέτει αναλυτικού επιχειρηματικού στο Διοικητικό Συμβούλιο, που προεδρεύεται από το Senior Vice President. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τον Πρόεδρο, αντιπροέδρους και πέντε εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου.

Παρά το γεγονός ότι το Συμβούλιο και η εκτελεστική Επιτροπή είναι τελικά υπεύθυνη για τη ρύθμιση και τη διαχείριση του φορέα για λογαριασμό των μελών της, την καθημερινή λειτουργία είναι η ευθύνη του γενικού διευθυντή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το γενικό διευθυντή και ανώτερη Διευθυντική Ομάδα του.

Αναθεώρηση της διακυβέρνησης του ICEυ

Μια αναθεώρηση του ICEυ διακυβέρνηση πραγματοποιήθηκε το 2011 από μια ομάδα εργασίας υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου Bill Hewlett. Κατεβάσετε την πλήρη έκθεση για την αναθεώρηση.

Μέλη, που μπορούν να παρακολουθήσουν συνεδριάσεις του Συμβουλίου;

Μέλη του ICEυ είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου, αλλά αυτό πρέπει να ρυθμιστεί εκ των προτέρων με το γραφείο του Συμβουλίου (παρακαλούμε e-mail council@ice.org.uk). Μέλη μπορεί επίσης να Δες πρακτικά συνεδρίασης του Συμβουλίου στο χώρο για τα μέλη της ιστοσελίδας.

Για να μάθετε τις ημερομηνίες των συνόδων του Συμβουλίου και άλλα σημαντικά γεγονότα, παρακαλούμε δείτε το ημερολόγιο του ICEυ.

Πότε είναι η εκλογή του Συμβουλίου;

Μια εκλογή πραγματοποιείται κάθε χρόνο για την αντικατάσταση μελών του Συμβουλίου οφείλεται να συνταξιοδοτούνται στο τέλος της θητείας τους. Μέλη του Συμβουλίου εκλέγονται από τα μέλη του ICEυ σε όλο τον κόσμο και φυσιολογικά χρησιμεύουν για τρία χρόνια (που αρχίζει την πρώτη Τρίτη το Νοέμβριο, μετά την εκλογή τους).

Ιστορική αναδρομή
Σε ένα σπίτι Λονδίνο καφέ την ημέρα χειμωνιάτικο το 1818, το όργανο των αστικών μηχανικών ιδρύθηκε από μια μικρή ομάδα από ιδεαλιστική νέων ανδρών. Σήμερα, η ICE έχει πάνω από 80.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Αλλά, παρά την τεράστια πρόοδο στην τεχνολογία και την ανάπτυξη του το επάγγελμα του μηχανικού, ICEΣ έχει τον ίδιο σκοπό, όπως έκανε όταν ιδρύθηκε σχεδόν δύο αιώνες πριν...

Πριν από το 18ο αιώνα οι μηχανικοί στην Ευρώπη είχε σχεδόν αποκλειστικά στρατιωτική τους άνδρες. Αν και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ μηχανικού είχαν πραγματοποιηθεί πριν από εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε κανένα ευπροσδιόριστο επάγγελμα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, John Smeaton και ορισμένους συναδέλφους του σχηματίζεται η Smeatonian κοινωνία των πολιτικοί μηχανικοί 1771, μια ομάδα ηγετών του επαγγέλματος που συναντώνται ανεπίσημα πάνω από το δείπνο. Αν και υπήρχε μερικές πρώιμες ενδείξεις της πιο τεχνικές συνεδριάσεις και μια βιβλιοθήκη του είδους ήταν δημιουργήθηκε, τη μάλλον περιορισμένη σύνθεση και άτυπος χαρακτήρας της εταιρείας σήμαινε ότι ήταν ανίκανος να εκπληρώσει όλες τις ανάγκες ενός γρήγορα αυξανόμενου επαγγέλματος.

Το ίδρυμα της όργανο των αστικών μηχανικών, το 1818 ήταν ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ανάπτυξης του επαγγέλματος και το επαγγελματικό στοιχείο αυτό διακρίνεται από άλλες κοινωνίες. Τι απέτυχε να ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Το 1820, να δώσει η κοινωνία νέα ώθηση Thomas Telford αποδέχτηκε το ρόλο του Προέδρου. Telford ήταν ένα από τα κορυφαία πολιτικοί μηχανικοί του χρόνου, και μετά το θάνατο του Ιωάννη Rennie το 1821, πιθανώς ο κορυφαίος μηχανικός στην αυτοκρατορία. Telford είχε πολιτική και κοινωνία επαφές και πολλά από το επάγγελμα γνώριζε προσωπικά. Αυτός τακτικά να θεσπίσει νέα μέλη, μερικά από τα υπερπόντια, συνεδριάσεις, και πιο σημαντικό απ ' όλα, το 1828, ήταν επιτυχής όσον αφορά την απόκτηση, για το θεσμικό όργανο, το βασιλικό χάρτη, ο οποίος έδωσε καθεστώς ως ο ηγέτης του επαγγέλματος.

Το 1894 ένα νέο σπίτι για ICE, χτίστηκε στην καρδιά του Westminster του London/s. Την ίδια στιγμή, τα επίπεδα ιδιότητας μέλους αύξηση περίπου 5.000 άτομα ετησίως. ICE εξακολουθεί να βασίζεται στο Λονδίνο, αλλά σήμερα έχει γραφεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και το υπόλοιπο του κόσμου, από Νοβοσιμπίρσκ στο Χονγκ Κονγκ. Με πολλούς από τους μεγαλύτερους μηχανικούς της ιστορίας όπως παρελθόν προέδρους και μέλη, ICE έχει δει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του επαγγέλματος. Ατενίζοντας το μέλλον, ICE τώρα παρέχει ένα σημείο εστίασης για την ανταλλαγή ιδεών και εκμάθηση... ακριβώς ό, τι ήταν να κάνουμε.

https://www.ice.org.uk/