Association For Facilities Engineering

AFE

Ιστορία της μηχανικής εγκαταστάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το AFE

Μηχανικός εγκαταστάσεων είναι ένα πρόσωπο μεγάλη ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ με φυσική μηχανική ικανότητα, καλά θεμελιωμένη στις βασικές αρχές, ψυχικά συναγερμού, και ευτυχώς με διαφοροποιημένη, αντί της συνήθους εργασίας. Όπως είπε κάποιος πίσω το Σεπτέμβριο 1948... "αυτός είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα temperamentally σταθερό άτομο που είναι σε θέση να συνεργάζονται με άλλους και να λειτουργεί καλά κάτω από την πίεση."

Το εργοστάσιο μηχανικής λειτουργία είναι τόσο παλιά όσο η ίδια η βιομηχανία. Οι πρόγονοί μας ήταν "millwrights", οι δυνάστες του 18ου αιώνα. Ένα φυτό είναι ένα προϊόν του εικοστού αιώνα. Από τη στιγμή που τον εικοστό-πρώτο αιώνα κυλά γύρω, θα έχουμε εξελιχθεί σε διευθυντές» & τεχνικούς κτιρίων".

Νέα Αγγλία θεωρείται ως το λίκνο του την αμερικανική κληρονομιά, και βιομηχανίας είναι ένα μέρος αυτής της πολιτιστικής κληρονομιάς... και αυτά τα αυταρχικό millwrights της βιομηχανίας φθάσουν στην αιχμή τους στη Νέα Αγγλία. Δεν αποτελεί έκπληξη συνεπώς ότι η πρώτη δημόσια αναγνώριση του εργοστασίου μηχανικής επαγγέλματος ήρθε από αυτό το μέρος του έθνους. Αυτή είναι η ιστορία του το AFE.

Το έτος ήταν 1915... Μετά θ ' Παγκοσμίου Πολέμου ο τόπος... Βοστώνη.

Harry S Dennison της κατασκευαστικής επιχείρησης Dennison ήταν ο Πρόεδρος του ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ εργοστάσιο. E B Freeman Β F Sturdevant εταιρεία ήταν γραμματέας.

Ο Χάρι Dennison ήταν ένας στοχαστικός άνθρωπος. Αντανακλάται με τον στενό του φίλο, κύριε Freeman? ότι οι διαχειριστές εργοστάσιο ξέρουν πώς να διαχειριστούν άνδρες, χρήματα και υλικά... Και η Ένωση βοηθά τους για την ανταλλαγή ιδεών, και τους παρέχει ένα φόρουμ για να συζητήσουν κοινά προβλήματα. Συνδέσεως των διαχειριστών εργοστάσιο, εξυπηρετεί ως εκ τούτου, ένα πολύ χρήσιμο σκοπό.

Αλλά οι διαχειριστές εργοστάσιο δεν ήξερε πώς να λειτουργούν και να διατηρήσει τα μηχανήματα παραγωγής, σε κατάσταση λειτουργίας. Μηχανικούς των φυτών είναι το βασικό τεχνικούς ανθρώπους που κρατούν οι τροχοί σε κίνηση, στις εγκαταστάσεις παρασκευής. Χωρίς μηχανές σε καλή κατάσταση, καμία παραγωγή εξόδου, δεν ακαθάριστο εθνικό προϊόν και καμία οικονομία δεν θέσεις εργασίας... AFE

Όπως τους διευθυντές εργοστάσιο, αυτά τα κύρια μηχανική πρέπει να έχουν τα δικά τους τεχνικά προβλήματα, και αν μπορούν να πάρουν μαζί για να βρείτε το ψήφισμα για τα τεχνικά προβλήματα τους, ο διευθυντής του εργοστασίου θα έχουν ομαλή λειτουργία εργοστάσια, και έχουν κάτι να διαχειριστεί. Έτσι, ας δούμε αν μπορούμε να τα πάρουμε μαζί...

Προσκλήσεις που βγήκε για περίπου 25 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, κύρια μηχανική και πρώτοι μηχανικοί σε διάφορα φυτά εντός του Μητροπολίτης Βοστώνης και τις γύρω πόλεις.

«Σας προσκαλούμε να ένα δείπνο στο Club της πόλης, στη Βοστώνη, το βράδυ της την Παρασκευή, 14 Μαΐου 1915, να συζητήσουν το ενδεχόμενο σχηματισμό μιας κοινωνίας που προσανατολίζεται προς τις τεχνικές πτυχές της λειτουργίας μονάδα.»

Παρακαλούμε να έρθει... Υποδοχής σας... Ο Χάρι Dennison

Τη συνάντηση δείπνο ήταν πολύ καλά παρακολούθησαν. Όλοι οι παρόντες ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες για μια τέτοια κοινωνία, και ήταν πρόθυμοι να βοηθούν στο σχηματισμό της. Ως αποτέλεσμα αυτού ευνοϊκή απάντηση, μια επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις Τετάρτη Ιουνίου 9, 1915 να εγκρίνει ένα σχέδιο Συντάγματος και να εκλέξει αξιωματικών της κοινωνίας. Η συνάντηση περιλαμβάνεται η πρώτη περιοδεία της εταιρείας, μια επίσκεψη στο ναυπηγείο Charlestown Ναυτικού, και το USS Σύνταγμα.

Μετά από ένα πλούσιο δείπνο της Νέας Αγγλίας, πραγματοποιήθηκε μια επαγγελματική συνάντηση, που οδήγησε στο σχηματισμό μιας κοινωνίας που ονομάζεται

Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ

Κύριε G L Finch, ήταν ο πρώτος Πρόεδρος αυτής της λέσχης.

Εξελέγησαν στη συνέχεια άλλους αξιωματικούς, και διάφορα επιτροπές διορίστηκαν AFE στην αντιμετώπιση θεμάτων επικαιρότητας μεγάλης σημασίας στα μέλη.

Αυτήν την ιστορική ευκαιρία που είναι βαθιά σημασία για το επάγγελμα, για το μοτίβο της Βοστώνης ήταν? σε μεγάλο βαθμό, που ακολουθείται σε άλλα μέρη της χώρας.

Ο κ. Finch διετέλεσε Πρόεδρος για 4 χρόνια, από το 1915-19. Τον ακολούθησε και ο κ. H C Eaton, ο οποίος υπηρέτησε 2 ετών 1919-21. Στη συνέχεια το Fred Gibson για 4 χρόνια, από το 1921-25.

Κατά τα πρώτα χρόνια διαμορφωτική, μέλη συναντήθηκαν τακτικά για να ανταλλάξουν ιδέες AFE, να κάνουν επισκέψεις εγκαταστάσεων και εθελοντικά υπηρέτησε σε διάφορες τεχνικές επιτροπές, γενικά επίλυσης προβλημάτων λειτουργίας μέρα με τη μέρα.

Μέλη πέρασε αρκετό χρόνο και προσπάθεια στην προετοιμασία της κώδικες και τα πρότυπα. Κωδικούς..., έτσι ώστε θα μπορούσαμε να όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα... Κωδικούς για να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των φυτών.

Μια πενταετή προσπάθεια εκ μέρους της Υποεπιτροπής για την φροντίδα των ατμολεβήτων και άλλα δοχεία πίεσης, που παράγεται ένα πρότυπο για συνεχή λεβητοστάσιο δοκιμές. Αυτά τα πρότυπα αποδείχθηκε τόσο μεγάλη αξία, ότι η αμερικανική κοινωνία Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (ASME) έγινε ενδιαφέρονται για αυτά, και ενέκρινε τις περισσότερες από αυτές χωρίς σημαντικές αλλαγές στον κώδικα ASME για δοχεία πίεσης. Ενεργό στην Επιτροπή αυτή ήταν Fred Gibson, W H Larkin, H F Scott και J R Gill.

Τις εργασίες της Επιτροπής αυτής παράγονται επίσης μια διευκρίνιση από τις αιτίες της καυστική ευθραυστότητας της πιέσεως, καθώς και μια τελική λύση του προβλήματος. Η δραστηριότητα αυτή συνέβαλε επίσης άμεσα στη διαμόρφωση του τμήματος βιομηχανική δύναμη του ASME.

Στις αρχές του 1922, υπήρχε η αίσθηση μεταξύ πολλοί προεξέχοντες μηχανικοί σε διάφορους κλάδους της το επάγγελμα του μηχανικού, ότι υπήρξε μια έλλειψη αλληλεγγύης εντός της επαγγελματικής Κοινότητας. Αυτό οδήγησε σε μια σειρά από συναντήσεις του διάφορους μηχανικούς από (9) διάφορες τεχνικές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων Fred Gibson nd Edwin Burnham, από τη λέσχη μηχανικών εγκαταστάσεων. Το αποτέλεσμα ήταν η ναύλωση

ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΉΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΏΝΗΣ

PN 12 Ιουνίου 1922, με την πρόθεση "... να φέρει τις τεχνικές κοινωνίες και τα μέλη τους σε στενότερη επαφή με ένα άλλο για την αποτελεσματικότερη δημόσιας υπηρεσίας, καθώς και για την πρόοδο της επιστημονικής έρευνας, της εκπαίδευσης και της έρευνας." Αυτός ο χαρακτηρισμός αυξήθηκε ισχυρή στα χρόνια που ακολούθησαν. Πολλές περισσότερες κοινωνίες που εντάχθηκαν το, και που οδήγησε σε μια αλλαγή στο όνομα το συνεταιρισμό

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΤΗΣ ΒΟΣΤΏΝΗΣ

Αργότερα, με πολλές άλλες κοινωνίες από την περιοχή της Association For Facilities Engineering Νέας Αγγλίας που ενώνει σε AFE, άλλαξε και πάλι το όνομα του συνεταιρισμού σε:

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΑΓΓΛΊΑΣ (ΕΣΝΕ)

Ο σύλλογος μηχανικών εγκαταστάσεων συνεχίζει να είναι συνδεδεμένες με το ΕΣΝΕ ως μέλος χάρτη από την έναρξή του. Στα νεότερα χρόνια, μετά το σχηματισμό του το αμερικανικό Ινστιτούτο της μηχανικούς των φυτών, AIPE, η περιοχή της Νέας Αγγλίας AIPE προσχώρησε επίσης το συνεταιρισμό.

Το ΕΣΝΕ, δημοσίευσε το περιοδικό της Νέας Αγγλίας 9 φορές το χρόνο. Αυτό που επίσης χρηματοδοτείται από κοινού με τη ΜΑΣΑΧΟΥΣΈΤΗ κοινωνία των PROFESIONAL ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ, τον ετήσιο εορτασμό της ΕΒΔΟΜΆΔΑΣ της ΜΗΧΑΝΙΚΟΎΣ που πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο κάθε έτους από το 1959. Από το επόμενο έτος, διάφορες τεχνικές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένου AIPE, ASME, AIEE (Ινστιτούτο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Αμερικής), οργή (Ινστιτούτο μηχανικών ραδιοτεχνολογίας), δύο αργότερα συγχώνευση σε IEEE (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών), και πολλοί άλλοι θα συν-χορηγός από κοινού με την εθνική κοινωνία της επαγγελματίες μηχανικοί (NSPE), τον ετήσιο εορτασμό της εθνικής εβδομάδας μηχανικοί. Αυτή η παράδοση του εορτασμού της εθνική εβδομάδα μηχανικοί ήταν ξεκίνησε το 1951, και η εκδήλωση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια του Προέδρου Ουάσιγκτον γενέθλια. Ουάσιγκτον ήταν μηχανικός.

Όταν η αμερικανική ένωση των ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΚΟΙΝΩΝΙΏΝ (AAES)? μια εθνική οργάνωση με έδρα την Ουάσιγκτον, DC, ιδρύθηκε το 1980 να αντικαταστήσει το ΜΕΙΚΤΌ Συμβούλιο ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ, μηχανικών κοινωνίες της Νέας Αγγλίας εντάχθηκε το AAES. Αργότερα, AIPE προσχώρησε επίσης το AAES.

Κάποια στιγμή το 1928, ο Kenneth Χάμιλτον του Συλλόγου Μηχανικών εγκαταστάσεων συνέταξε έγγραφο με τίτλο «αρχές που διέπουν τις αρμοδιότητες των μηχανικών εγκαταστάσεων». Αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα στο ο «βιομηχανική μηχανικός» περιοδικό. Τριάντα χρόνια αργότερα, το 1955, Χάμιλτον τιμήθηκε ως έναν συνεργάτη που AIPE. Κατά το επόμενο έτος, το έγγραφο αυτό υιοθετήθηκε από AIPE ως «Ο κώδικας του μηχανικού φυτό».

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου πολλά από τα μέλη του Club συμμετείχαν ενεργά με μια ομάδα βιομηχανία ενεργά στον εντοπισμό απαρχαιωμένου εξοπλισμού, για να βοηθήσει εφοδιασμού και έντονη ανάγκη για σίδηρο απορρίματος. Επιπλέον, στη Βρετανία, ήταν μια κρίσιμη και οξεία έλλειψη ανταλλακτικών για μηχανήματα που απαιτούνται για την πολεμική προσπάθεια. Η βρετανική κυβέρνηση είχε ενεργά να υποστηρίξει και να χρηματοδοτείται μια παρόμοια ομάδα βιομηχανία να ενεργεί ως ένα γραφείο συμψηφισμού για την ανταλλαγή των ανταλλακτικών. Τα επτά (7) μέλη χάρτη αυτής της ομάδας βρετανική εν καιρώ πολέμου, στη συνέχεια, αναγνώρισε την ανάγκη για μια συνεχή οργάνωση με τα ευρύτερα εθνικά και επαγγελματικά συμφέροντα. Έτσι, στο τέλος του πολέμου, αυτή η ομάδα έγινε ο πυρήνας για το σχηματισμό της «Ενσωματωθεί μηχανικούς των φυτών» το 1946, που μετονομάστηκε αργότερα ως το όργανο των φυτών ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ με έδρα στην Αγγλία. Η οργάνωση είχε πάνω από 10.000 μέλη, διάσπαρτες σε όλη την Βρετανική Κοινοπολιτεία.

Όταν Fred Gibson, ο 3ος Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών εγκαταστάσεων, συνταξιούχος, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εκεί αυτός ενδιαφέρει τρεις (3) μηχανικούς των φυτών στην περιοχή της Νέας Υόρκης να υποστηρίξει και να ιδρύσουμε μια λέσχη που παρόμοια. Εκεί, το 1945, ενσωματώθηκε ένα φυτό μηχανικοί Συλλόγου της Νέας Υόρκης.
Μηχανικούς των φυτών στην Πενσυλβάνια και Καλιφόρνια άρχισε να οργανωθούν περίπου την ίδια ώρα. Η Φιλαδέλφεια ομάδα είχε αρκετές άτυπες συναντήσεις, πριν επίσημα να οργανωθούν σε ένα κλαμπ παρόμοια στη Βοστώνη. Καλιφόρνια, από την άλλη πλευρά, αποφάσισε να ενδιαφέρουν μηχανικούς από διάφορα μέρη της επικράτειας εκτεταμένη να αργότερα να χρησιμεύσουν ως αφετηρία για διάφορα κλαμπ. Σικάγο ακολούθησε την ίδια διαδρομή. Calumet και το βόρειο Σικάγο ομάδα ήταν τόσο ξεκίνησε από τα μέλη χάρτη του Σικάγο Συλλόγου. Η ομάδα της κομητείας Middlesex Ένωσης στο Νιου Τζέρσεϊ ξεκίνησε από μέλη του Συλλόγου της Νέας Υόρκης. Το Ρότσεστερ Νέας Υόρκης Club και ο σύλλογος του Οχάιο Dayton οργανώθηκαν για την ίδια στιγμή που ο σύλλογος του Σικάγο. Βαλτιμόρη, Πίτσμπουργκ, Μάριον και Κλίβελαντ ακολούθησε στη γρήγορη διαδοχή το 1952. Η ομάδα του Κλίβελαντ ήταν μια αναβίωση του το Κλίβελαντ Engineering Society, που είχε καταστεί ανενεργό στον πόλεμο. Τα δύο (2) σωματεία ξεκίνησε στο Πίτσμπουργκ αργότερα συγχωνεύονται σε ένα. Την περίοδο από το AFE 1945 μέσω 1952 είδα the σχηματισμός του κάποια δεκαεννέα (19) εργοστάσιο μηχανικής ομάδες εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην πρώτη συντονισμένη δράση με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων πραγματοποιήθηκε στη Φιλαδέλφεια και το Σικάγο το 1952. Μέλη του κλαμπ Βοστώνη, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Σικάγο, Ντέιτον, Calumet και βόρεια Illinois συμμετείχαν στη φιλοξενία μηχανικών εγκαταστάσεων μια ομάδα από τη μεγάλη Βρετανία. Η ομάδα που περιόδευσε σε αυτή τη χώρα για έξι εβδομάδες, μελετώντας το αμερικανικό εργοστάσιο μηχανικής και συντήρηση τεχνικών. Το κίνημα επιταχύνθηκαν κατά το έτος 1953. Μιλγουόκι, Niagara σύνορα, βόρειο Νιου Τζέρσεϋ, Ντιτρόιτ, Indianapolis, Kentukiana, Evansville και Τολέδο ομάδων οργανώθηκαν στη γρήγορη διαδοχή. Συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των ομάδων οδήγησε σε ένα αυξανόμενο κίνημα για μια εθνική οργάνωση για να ικανοποιούν τις ανάγκες του φυτού μηχανικής επαγγέλματος.

δεκαεννέα (19) ενεργό συλλόγους: Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Φιλαδέλφεια, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Calumet, Βόρεια Illinois, Ντιτρόιτ, Kentuckiana και βορειοδυτική Οχάιο, να συζητήσουμε στους στόχους, στόχους και κριτήρια για την προσχώρηση του προτεινόμενου εθνικού οργανισμού.

AT αυτή τη συνάντηση οι εκπρόσωποι επιτρέπεται Association For Facilities Engineering Richard Morris του Σικάγου για να ενσωματώσει μια μη κερδοσκοπική οργάνωση γνωστή ως το

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΦΥΤΏΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ. το AIPE

Στις 1 Ιουνίου 1954, ένας Χάρτης χορηγήθηκε από το γραμματέα του κράτους του Ιλλινόις. Στις 20 Αυγούστου 1954, η πρώτη συνεδρίαση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο για να εκλέξουν οι ενδιάμεσες αξιωματικοί και εγκρίνει το καταστατικό της εργασίας. Οι ετήσιες συνδρομές επιδιορθώθηκαν στο $3.00.

Τα πέντε (5) άτομα, E C εγκαύματα, Τ Ε Hanson, R H Morris, T S Raymond και S A Simonson, η που είχε πληρώσει τις οφειλές μέλους, και αν τα μέλη της η οργάνωση ομάδες, που ονομάζεται ως «Ιδρυτικά μέλη της εταιρείας».

Κεφάλαιο βόρεια Illinois, Waukegan, Ιλλινόις, έχει την μοναδική τιμή να είμαι η πρώτη ομάδα για να αναζητήσουν έναν χάρτη από AIPE. Κεφάλαιο 1 ναυλώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1954. Είναι ακόμα ενεργό με 60 μέλη σε ανατραπεί.

Αυτό ακολουθήθηκε γρήγορα από το Κεντάκυ, Βαλτιμόρη, AFE Νέα Υόρκη, το Σικάγο και Φιλαδέλφεια κεφάλαια τον Οκτώβριο του 1954. Στη συνέχεια ήρθε το Πίτσμπουργκ, πόλη του Κάνσας, και η Ένωση-Middlesex κεφάλαια το Νοέμβριο? Ντέιτον, Ντιτρόιτ, Μιλγουόκι, δίδυμη πόλη, Calumet, Σαν Φρανσίσκο, κεντρική Ιντιάνα, Λος Άντζελες, Tri-State και κεφάλαια βόρειο Νιου Τζέρσεϋ, τον Δεκέμβριο του 1954.

Η πρώτη εθνική επιχειρηματική συνάντηση AIPE πραγματοποιήθηκε στο σπίτι Palmer στο Σικάγο στις 20 Ιανουαρίου 1955. Πληρεξούσιου σεμινάριο συμμετείχαν από το παραπάνω χάρτη 19 κεφάλαια που εκπροσωπούν περίπου 500 καταβεβλημένο μέλη, καθώς και αρκετές άλλες ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί ακόμη. Οι αξιωματικοί της εθνικής εξελέγησαν:

Association For Facilities Engineering
Πρόεδρος Richard Morris
Αντιπρόεδρος Ρόμπερτ Hiller
Ταμίας Ted Ramond
Γραμματέας Sig Simonson

Γεωγραφικές περιοχές καθιερώθηκαν και την πρώτη περιφερειακή αντιπροέδρων αργότερα εξελέγησαν:

Βορειοανατολική John Waligora
Νότια Πάρχμαν John
Κεντρική Edward Applegate
Βόρεια Κεντρική Edward Πότερ
Ανατολική Κεντρική W Σ Duncan
Δυτική Thomas Hardgrove

Μέχρι το τέλος του πρώτου έτους των επιχειρήσεων μελών έγινε στις 850, και υπήρχαν 26 κεφάλαια στους ρόλους. Δυστυχώς, εκείνη την εποχή, υπήρχαν επίσης ορισμένοι σύλλογοι, που αρχικά έδειξε κάποια απροθυμία να αναζητούν ένα χάρτη από τον οργανισμό AIPE, και χρειάζεται κάποια πειθούς.

Κατά τη διάρκεια το 1956, εγκρίθηκαν το Σύνταγμα και AFE το καταστατικό. AIPE είχε την πρώτη περίπτερο στην Clapp & Poliak συντήρηση και εμφάνιση μηχανικών. Τέσσερις (4) θέματα της νέας έκδοσης «Digest AIPE» δημοσιεύτηκαν.

Robert Hiller του Πίτσμπουργκ Association For Facilities Engineering κεφαλαίου σχεδιαστεί το εξοικειωμένοι AIPE σφαίρα λογότυπο, το οποίο υιοθετήθηκε επίσημα το 1956.

Merrimac κοιλάδα κεφάλαιο 27 ήταν το πρώτο κεφάλαιο από τη Μασαχουσέτη να ενταχθούν το AIPE. Αυτό ήταν, επίσης, το 1956.

Με την αποδοχή του Μόντρεαλ Καναδά κεφάλαιο το 1956, η AIPE έγινε ένας διεθνής οργανισμός.

Τον Ιούλιο του 1957, η έδρα της AIPE μεταφέρθηκε από το Σικάγο Ιλλινόις Barrington.

Το πρώτο τους AIPE συναδέλφους βραβείο απονεμήθηκε στην Oscar Graveley της Νέας Υόρκης καταρράκτες του Νιαγάρα, το 1957. AIPE τους συναδέλφους βραβείο για Ευδοκίμου υπηρεσίες για το επάγγελμα του μηχανικού φυτό είναι το υψηλότερο βραβείο απονέμεται στον μηχανικός εγκαταστάσεων. Δεδομένου ότι είναι η ίδρυσή της το 1957, τριάντα εννέα (39) άτομα έχουν λάβει το συγκεκριμένο βραβείο.

Δεν ήταν μέχρι τρεις (3) χρόνια μετά την ενσωμάτωση των AIPE, που Βοστώνη εργοστάσιο μηχανικής Club, το δημιουργούς του κινήματος μηχανικών εγκαταστάσεων, αποφάσισε να αναζητήσει ένα χάρτη από τον οργανισμό.

Βοστώνη κεφάλαιο 33 ναυλώθηκε στις 26 Αυγούστου 1957. Είχε 199 μέλη σε ανατραπεί. Κεφάλαιο Πρόεδρος Leo J Monty υπηρέτησε δύο (2) θητείες ως ταμίας AIPE εθνικό και ως εθνικό Αντιπρόεδρος, επαγγελματική και δημόσια Υποθέσεων για αρκετά χρόνια. Έλαβε το βραβείο τους συναδέλφους του AIPE το 1967. 33 ΚΕΦΑΛΑΙΟ της Βοστώνης αργότερα όνομά τους υποτροφιών award κ. Monty. Ένα άλλο κεφάλαιο Πρόεδρος Gulab ΧΗΡΑ γ., έλαβε το βραβείο AIPE τους συναδέλφους το 1981. Το κεφάλαιο έλαβε το βραβείο δραστηριότητα κεφάλαιο τρία χρόνια διαδοχικά 1973/74/75/76.

Η πρώτη μεγάλη έρευνα που ονομάζεται «Το προφίλ: Η αμερικανική εργοστάσιο μηχανικός» αναπτύχθηκε και καταρτίζεται από πάνω από 500 μηχανικούς των φυτών το 1958. Μια τυπική εγκατάσταση μηχανικός ήταν 43 ετών, ένας πτυχιούχος κολλεγίων, είχε περίπου 13 χρόνια εργασίας στον τομέα του. Ήταν υπεύθυνος για τις εγκαταστάσεις που καλύπτουν πάνω από 15 στρέμματα του διαστήματος πατωμάτων, που αντιπροσωπεύει μια επένδυση φυτό 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στις 10 Ιουλίου, 1958, η AIPE έγινε δεκτός ως μέλος του ΜΙΚΤΟΎ Συμβουλίου ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ αναπληρωτής.

Εθνικά τέλη αυξήθηκαν από $3.00 να $100.00 αποτελεσματική το 1959.

Μασαχουσέτη Route 128, κεφάλαιο 52 ναυλώθηκε AFE την 1η Απριλίου, (Απρίλιος ανόητοι μέρα) 1960. Είχε 83 μέλη σε ανατραπεί. Το πρώτο κεφάλαιο Πρόεδρε, Corliss T. VanHorn (1960/61), που εξασφάλισε το κεφάλαιο του χάρτη, είχε υπηρετήσει επίσης ως ο Ταμίας εθνικό (1963/65), αντιπρόεδρος της AIPE (1965/66), και AIPE εθνική πρόεδρος κατά τη διάρκεια (1966/67). Έλαβε και AIPE τους συναδέλφους βραβείο το 1973. Το κεφάλαιο έλαβε το βραβείο δραστηριότητα κεφάλαιο AIPE το 1962.

Την 1η Μαΐου του 1960, το αρχηγείο της AIPE μεταφέρθηκαν από Barrington, Illinois στο Arlington Heights, Illinois. Ένα AIPE «Οργανωτική εγχειρίδιο για λειτουργοί» αναπτύχθηκε το 1961.

Να προωθήσουν τη διεθνή ανάπτυξη της η Association For Facilities Engineering AIPE, η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων διορίστηκε το 1962, με τους μηχανικούς από την Αγγλία και την Αυστραλία. AIPE είχε επίσης έναν εκπρόσωπο στο τρίτο εργοστάσιο εμφάνιση μηχανικών και διάσκεψη στο Τόκιο, Ιαπωνία. Ναυλώθηκε ένα κεφάλαιο στην Αθήνα.

Επτά (7) AIPE μέλη παρακολούθησαν το Λονδίνο διεθνές Plant μηχανικών και συντήρηση διάσκεψη Ιουνίου 1963.

John J Νοβότνι του Ορλάντο Φλώριδα έγινε το πρώτο «AIPE φυτό μηχανικός βραβείο της χρονιάς» το 1963.

Μια περιφερειακή διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο προσφυγάκι, Ιντιάνα, στις 17 Νοεμβρίου 1953 με 75 εκπροσώπους από βόρεια Illinois, Σικάγο, Calumet και Marion, Ιντιάνα. Ήταν σε αυτή τη συνάντηση ότι μια ιδέα για μια πιθανή εθνική οργάνωση συζητήθηκε πρώτα. Αργότερα οι αξιωματικοί από τις τρεις (3) ομάδες Ιλλινόις συναντήθηκαν για να εξετάσουν την πρόταση και να συζητήσουν τον τύπο του οργανισμού που είναι πιθανότερο να λάβουν την έγκριση της πλειοψηφίας από τους συλλόγους που ήδη έχουν οργανωθεί. Αυτή η πρόταση φαινόταν υπόσχονται αρκετών να παρακολουθηθεί με άλλους συλλόγους σε όλη τη χώρα.

Ιανουαρίου 1954, των συλλόγων του Illinois χορηγία από κοινού ένα γεύμα με την οποία μέλη μιας ομάδας των μηχανικών από τις Κάτω χώρες ήταν οι επισκέπτες του τιμή. Επίσης φιλοξένησε την πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση στο ναυπηγείο απόθεμα στο Σικάγο, στις 27 Ιανουαρίου 1954.

Οι εκπρόσωποι της Βοστώνης μηχανικούς των φυτών, παρελθόν Πρόεδρος Leo Monty (1951/52), John C φέρετρο (1953/54), και James γλυκό (1954/55) Συνεκδικασθείσες εκπρόσωποι από έντεκα (11) από το

 

Μια σημαντική αλλαγή στο Σύνταγμα εγκρίθηκε το 1966, ενσωματώνοντας το κεντρικό χρέωσης από έδρα για τόσο των εθνικών όσο και το κεφάλαιο τέλη. Τα εθνικά τέλη αυξήθηκαν από $10.00-$15.00.

Το 1966, ισχυρή εικόνα του AIPE στο Association For Facilities Engineering εργοστάσιο μηχανικής πεδίο έγινε εμφανές, όταν η Επιτροπή εργασιακών σχέσεων λάβει επιδότηση από τα Ηνωμένα Έθνη για να καλύψει τα έξοδα προετοιμασίας μια διατριβή για την τεχνική διεύθυνση. Η παρούσα εργασία ανατέθηκε να βοηθήσει τις αναπτυσσόμενες χώρες να προετοιμάσει ένα πρόγραμμα Μηχανικών εγκαταστάσεων και να περιγράψει πώς Καλαμαράκης, Διπλωματούχος μηχανικός πρέπει να εκπαιδεύονται στην μονάδα μηχανικής.

AIPE μέλη βραβεύτηκαν επτά από τα δεκαπέντε βραβεία αξίας συντήρηση γίνεται απο το εργοστάσιο περιοδικό το 1967.

Το φθινόπωρο του 1967, χρηματοδοτήθηκε η πρώτη περιοδεία μελέτη ελέγχου ρύπανσης από έξι χώρες της Ευρώπης.

Robert F. Curran της Providence RI ήταν το πρώτο "κ. ρύπανση ελέγχου βραβείο" το 1967.

AIPE ζήτησε και έγινε δεκτός ως πλήρες μέλος του Μικτού Συμβουλίου μηχανικοί το 1967.

Εθνικές ετήσιες συνδρομές εντός της δεκαετίας του 60, του 70 και του ' 80, αυξήθηκε σταδιακά από $15.00 το 1966, σε $20.00 το 1974, $25.00 το 1976, 40,00 δολάρια το 1978, 50,00 δολάρια το 1982, $55.00 το 1984, στο τρέχον επίπεδο τέλη των 60,00 δολαρίων το 1987.

Η περιοχή της Νέας Αγγλίας έχει τρέξει ετήσια περιφερειακές διασκέψεις μηχανικών εγκαταστάσεων από το 1969. Η πρώτη διάσκεψη πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 1969 στο Hotel America στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ, υπό την Προεδρία του Ray Bennettson.

Ένα πρόγραμμα για την πιστοποίηση μηχανικούς των φυτών ως πιστοποιημένη μηχανικός εγκαταστάσεων (CPE) θεσμοθετήθηκε το Νοέμβριο του 1975. Στο τέλος του πρώτου έτους του φυτού πρόγραμμα 400 πιστοποιήθηκαν μηχανικοί, όπου υπήρχαν 1200 μεταφέρουν τον προσδιορισμό CPE μετά τα ονόματά τους μηχανικούς των φυτών.

Μια ομάδα μηχανικών εγκαταστάσεων από το όργανο των μηχανικών εγκαταστάσεων στη Βρετανία μας επισκέφτηκε πάλι το 1976. Έμειναν ως houseguests από διάφορα μεμονωμένα μέλη της διάφορα κεφάλαια AIPE γύρω από αυτή τη χώρα. Μέλη από τα κεφάλαια της Βοστώνης και Μασαχουσέτη Route 128 ήταν μερικές από τις ευγενικό φιλοξενεί.

Τον Ιούνιο του 1980 AIPE έδρα μετακόμισε στο 3975 Erie Avenue, στο Σινσινάτι.

Στρατηγικό σχεδιασμό τη (SLRP) ξεκίνησε το Ιουνίου 1981 για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και εικόνα της AIPE ως μια ισχυρή και πολύτιμα σύγχρονης μηχανικής σύνδεσης. Νέες ιδέες και ένα πλήθος προγραμμάτων που σχεδιάσθηκε για να δώσει περισσότερη αξία για τα τέλη Δολάριο στον μηχανικό εγκαταστάσεων. Ήταν αυξημένη έμφαση στην πρόσληψη των νέων μελών.

Το AIPE Πρόεδρος Club βραβείο θεσμοθετήθηκε το 1981 για την προώθηση της AIPE. Gulab ΧΗΡΑ γ. το κεφάλαιο της Βοστώνης κέρδισε αυτό το βραβείο για την πρώτη δύο (2) συνεχόμενα έτη.

Το AIPE Σύνταγμα και καταστατικό εγκρίθηκαν το 1984.

Το τελευταίο κεφάλαιο για να λάβετε το AIPE χάρτη ήταν στις 15 Μαρτίου, φέτος. Είναι το κεφάλαιο 172 Shellrock ποταμού, του Clear Lake, Iowa, όπου είχαν μόνο 12 μέλη.

Τουλάχιστον δέκα (10) μέλη χάρτη καλούνται να αποτελέσουν ένα νέο κεφάλαιο για την AIPE. Μερικές φορές ένα κεφάλαιο παραδίδει τη ναύλωση, όταν η δραστηριότητα μειώνεται σε ένα σημείο ότι η ένταξη πέφτει κάτω από 10 μέλη. Περιστασιακά η συγχώνευση των δύο αποτελεσμάτων κεφάλαια σε ένα κεφάλαιο που εγκαταλείπει το καταστατικό.

Η περιοχή της Νέας Αγγλίας της η AIPE που αποτελείται από έξι (6) μέλη, Μασαχουσέτη, Κονέκτικατ, Ρόουντ Άιλαντ, Maine, Νιού Χάμσαιρ και το Βερμόντ, με συνολικά 17 κεφάλαια, συν ένα (1) κεφάλαιο φοιτητών κατά μάζα ναυτικής Ακαδημίας. Συνολικού αριθμού των μελών περιοχή της Νέας Αγγλίας έτρεξε σε 1.200.

Από το Μάιο του 1988, η βορειοαμερικανική γεωγραφική περιοχή ήταν χωρισμένη σε 9 περιφέρειες. Οκτώ περιφέρειες τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τον Καναδά ως ένα (1) περιοχή. Υπήρχαν συνολικά 141 ενεργό κεφάλαια, με μια επιπρόσθετη ομάδα που ονομάζεται "Μέλη-σε-μεγάλο", που δεν συνδέονται με οποιοδήποτε κεφάλαιο. Το τρέχον πλήθος με όλες τις κατηγορίες της ιδιότητας του AIPE του ανέβηκε σε 8.000 μέλη.

Μια ομάδα μελών AIPE πήγε για περιοδεία μια μελέτη της Ευρώπης, από τις 25 Απριλίου - Μαΐου 16, 1966.

https://www.afe.org/